Vinea zomerkampen

NU.NL KORTING TOT
€ 30,00

- Waar: Nederland, Belgie, Engeland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Italie en Oost-Europa
- Waarvoor: alle Vinea vakanties, behalve snowcamps
- Wannneer: meivakantie en zomervakantie
- €15 korting bij 3/4/5-daagse zomerkampen
- €30 korting bij 7+ daagse zomerkampen
- Korting geldig tot en met 7 juli 2019

Naar opa & oma, de BSO of Zomerkamp?

De zomervakantie komt eraan en de kinderen hebben weer minimaal 6 weken vrij. Elk jaar is het voor veel gezinnen weer een puzzel: " Wat gaan de kinderen doen?" Immers, niet iedereen heeft zoveel vakantiedagen. Thuiszitten is geen optie dus wordt het opa & oma, de BSO of zomerkamp? Steeds meer kinderen vinden hun weg naar een zomerkamp. Daar hebben ze de tijd van hun leven met allemaal leeftijdsgenoten en 'gekke'  reisleiding die niets te dol is. Anders dan de BSO zijn ze tijdens zomerkamp bezig met 1 thema. Ze leren, ze ervaren enaan het eind van de week vertellen ze trots wat ze bereikt hebben. Hoe geweldig is dat?! Ze groeien enorm van zo'n week. Het is echt een cadeau! 

Alleen gaan? Dat is geen probleem. Dan doen veel anderen ook. De vakanties zijn ingedeeld op leeftijdsgenoten. Dat is juist leuk, zo leren ze snel nieuwe mensen kennen. Boek nu voor de zomer van 2019 en ontvang een speciale lezerskorting tot 30 euro

Alle zomerkampen op een rijtje!

Kids beoordelen onze zomerkampen met een 9.0

Vinea bestaat ruim 65 jaar. Omdat ze al zo lang meedraaien, weten zij waar ze het over hebben. Vinea weet wat leuk is om te doen op een kamp, ze sluiten goed aan bij de belevingswereld per leeftijdsgroep en veiligheid staat hierbij voorop. Daarbij hebben ze ook nog geweldige reisleiding en instructeurs. Dit zijn jonge, enthousiaste mensen die het te gek vinden om kinderen te vermaken en les te geven. Vinea leidt ze zelf op zodat ze zeker weten dat iedereen hetzelfde VINEA-gevoel uitstraalt.

Kies hier je zomerkamp!