Rust en ontspanning bij de Veluwse Bron

Bij de Veluwse Bron hebben we twee mooie aanbiedingen voor jou geregeld. 55% korting op de dagentree (van €34,50 voor €15*) of een combiticket met korting (van €49,45 voor €26,50*). Daarmee geniet je niet alleen van flinke entreekorting, maar ook van een heerlijk Perzisch Rozenritueel (een behandeling van 45 minuten, met onder meer een heerlijke scrubmassage, dat is pure ontspanning). 

VANAF

€ 15,00
  • Dagentree van €34,50 voor maar €15*
  • Dagentree inclusief Perzisch Rozenritueel van €49,45 voor €26,50*
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • De entreetickets zijn geldig t/m 30 september 2019
  • Vooraf reserveren is verplicht

De Veluwse Bron: een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort, vlakbij Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten. Eigenlijk is een enkele dag ook niet genoeg om alles te proberen wat de Veluwse Bron te bieden heeft. Toch zul je zelfs na één dag al het gevoel hebben dat je op vakantie bent geweest.

De Veluwse Bron is elke dag open van 10.00 tot 23.00 uur. Badkledingdagen: elke maandag en elke laatste zondag van de maand.

*De actietickets zijn exclusief €0,99 boekingskosten per ticket. De actietickets zijn geldig t/m 30 september 2019 en op basis van beschikbaarheid. De tickets zijn niet geldig i.c.m.andere acties en/of aanbiedingen. Je dient vooraf jouw bezoek te reserveren. Op jouw e- ticket staat aangegeven hoe je kan reserveren. Toeslag: Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort). Het dragen van badkleding is verplicht op badkledingdag.