Matt Sleeps - Matrassen in verschillende maten

Met korting tot €100! Prijzen vanaf
€ 350,00

Het Matt matras bestel je hier online en wordt de volgende dag al bezorgd, de boxspring kan geleverd worden vanaf 2 weken en wordt gratis in je slaapkamer geïnstalleerd

Bepaal zelf je bezorgdag in de checkout. Bestel je een tweepersoonsmatras op een werkdag voor 12:00, dan staat Matt de volgende dag nog voor je deur. Bij éénpersoonsmatrassen geldt zelfs een cut-off tijd van 20:00!

COMFORT EN PLEZIER op dit luxe matras

  • De beste en de duurzaamste materialen
  • Slapen zonder spleet in het matras
  • Gratis verzenden en retour
  • 120 dagen gratis uittesten

*Bestel nu het eenpersoons MATT matras met €50 euro korting en het tweepersoons MATT matras met €100 korting.

Onder een eenpersoonsmatras verstaan we 80, 90 en 100x200/220cm.

Onder een tweepersoonsmatras verstaan we een 120, 140, 160 en 180x200/220cm.

Op de bezorgdag ontvang je een track trace code van DPD. Bestel je een matras vanaf 160x200? Dan ontvang je in de ochtend voor levering een sms van Dimass Door Delivery met een tijdsindicatie.

Je kunt er met dit matras vanuit gaan dat je elke ochtend uren wil blijven liggen! Dit duurzame Dutch Design is onmiskenbaar de beste in zijn soort.

Matt is het eerste aanpasbare matras van Nederland dat je gratis 120 dagen thuis kunt uitproberen. Je kunt Matt zelf thuis aanpassen door zelf de lagen te draaien.Grote kans dat er voor jou een geschikt comfort bij zit! Geen match? Dan halen we Matt kosteloos weer bij je op en krijg je het volledige bedrag terug.

Koop óók een boxspring en ontvang 15% combinatie korting!

Bij Matt kun je ook terecht voor een boxspring of een matrasbeschermer. Een boxspring is al te koop vanaf €895 en in combincatie met een matras gaat daar 15% korting vanaf! U heeft 25jaar garantie op een boxspring én Matt biedt u een flexible retourgarantie indien de boxspring niet naar wens is. Lees meer hier op de website over de boxspring. Bent u meer geintereseerd in een matrasbeschermer? Bekijk hier de prijzen vanaf €45 van een matrasbeschermer.

Speciaal voor NU-lezers hebben wij een aantrekkelijke korting. Bestel nu het eenpersoons MATT matras met €50 euro korting en het tweepersoons MATT matras met €100 korting met kortingscode: Nu100

Materialen 

Een nieuwe roommate is een grote beslissing, die gaat niet over één nacht ijs. Daarom keren we het 25 cm hoge Matt matras nog eenmaal helemaal binnenstebuiten en laten we zien welke 6 eigenschappen van Matt bijdragen aan jouw slaapcomfort.

Omdat je de comfortlaag en supportlaag onafhankelijk van elkaar kunt draaien kun je Matt helemaal aanpassen aan je eigen voorkeuren. Een hybride matras, dat is wel zo makkelijk!

Bodysupport 

Als je op een goed matras ligt, heeft je ruggengraat dezelfde vorm als wanneer je rechtop staat. De ondersteuning van Matt is gemeten op 36 verschillende drukpunten bij verschillende lichaamstypen en slaaphoudingen. Zeven comfortzones garanderen een optimale ergonomische houding.

Veerkracht en puntelasticiteit

Met verschillende gewichten testen we Matt op veerkracht en puntelasticiteit. De zwaardere lichaamsdelen krijgen meer tegendruk, zodat je overal de hele nacht optimaal wordt ondersteund. Daarnaast isoleert Matt beweging en heb je geen last van je partner (snurken niet inbegrepen).

Wist je dat?

“Matt Sleeps behoort tot de lijst met de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland. Deze ondernemers zijn vernieuwend, trekken zich niets aan van hoe dingen ‘horen’, nemen risico's voor lief en slagen erin marktaandeel af te peuteren van de gevestigde orde.”

Matt Sleeps is in 2017 door NIMA uitgeroepen als finalist tijdens de nationale Marketing Awards. “De finalisten inspireren met een onderscheidende introductie in de Nederlandse markt met aantoonbaar goede (begin-)resultaten.”