Holland zingt Hazes 2019

Nu met gratis parkeerkaart

VANAF

€ 75,40

* 22 en 23 maart 2019

* Ziggo Dome Amsterdam

Koop nu twee kaartjes en ontvang een gratis parkeerkaart!

Holland Zingt Hazes - een ode aan de legendarische volksheld. Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes een uniek optreden van André Hazes in duet met het hologram van zijn vader. De ontwikkeling van het hologram is inmiddels zo ver dat André wellicht zijn vader kan omarmen. Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment.

Als je nu een ticket koop ontvang je een gratis parkeerkaart voor een van de parkeergarages bij de Ziggo Dome*. Zo kan jij zonder stress genieten van het grootste meezingfeest van Nederland!

* Per twee tickets ontvang je een week voor het event het parkeerticket (eticket) voor P1, P2 of P-Dome. Dit eticket kan bij het inrijden, bij de slagboom, bij de parkeerwachter worden gescand. Inrijden kan vanaf 4 uur voor het evenement / uitrijden tot 2 uur na het evenement. Geen parkeerkaart (extra) nodig? Boek dan een ticket zonder parkeerkaart. Geldig op veld, 1e en 2e rang tickets. *De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.