Kom naar het Spoorwegmuseum

in Utrecht
Van € 17,50
€ 10,00

Van 29 juni t/m 1 september 2019.

Slechts €10,- voor een entreekaartje.

Een fantastisch familieuitje voor groot én klein.

HÉT FAMILIEUITJE DAT DOET VERRASSEN EN VERWONDEREN!

Kom deze zomer naar het Spoorwegmuseum in Utrecht en ontdek en beleef de geschiedenis van 175 jaar spoorwegen.

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende omgeving waarin je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, theater, acteurs, simulators en wisselende tentoonstellingen en evenementen.

Wat dacht je van een achtbaanrit door het donker, langs levensgrote stalen monsters? Of een bezoek aan een Engels mijndorp, waar je het verhaal hoort over de uitvinding van de stoommachine en de allereerste trein? Acteurs nemen je mee naar het tijdperk van de Oriënt Express, die reed van Parijs naar Istanbul. In ‘Vorstelijk Reizen’ luister je stiekem mee met het hofpersoneel van de koninklijke trein. De meest spectaculaire attractie van het Spoorwegmuseum is de Vuurproef. Hier gaat het over hoe de komst van de trein de wereld heeft veranderd.  Voor je het weet raas je in volle vaart met de trein door de tijd. Een spectaculaire attractie.
Je komt ogen en oren tekort in de werelden van het Spoorwegmuseum!

Koop nu je entreekaartje voor slechts €10,-. De tickets zijn geldig t/m 1 september 2019.

*Exclusief 0,99 euro administratiekosten. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn geldig van 29 juni t/m 1 sept 2019. Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk.