Heerlijk ontspannen bij Elysium

Bij Elysium hebben we twee mooie aanbiedingen voor jou geregeld. 55% korting op de dagentree (van €34,50 voor €15*) of een combiticket met korting (van €49,45 voor €26,50*). Daarmee geniet je niet alleen van flinke entreekorting, maar ook van een heerlijk Perzisch Rozenritueel (een behandeling van 45 minuten, met onder meer een heerlijke scrubmassage, dat is pure ontspanning). 

VANAF

€ 15,00
  • Dagentree van €34,50 voor maar €15*
  • Dagentree inclusief Perzisch Rozenritueel van €49,45 voor €26,50*
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • De entreetickets zijn geldig t/m 30 september 2019
  • Vooraf reserveren is verplicht

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je het sfeervolle wellnessresort Elysium. Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. De diversiteit aan sferen is verbluffend. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof je een dagje op vakantie bent.

Elysium is elke dag open van 10.00 tot 23.00 uur. Badkledingdagen: elke maandag en elke laatste donderdag van de maand.

*De actietickets zijn exclusief €0,99 boekingskosten per ticket. De actietickets zijn geldig t/m 30 september 2019 en op basis van beschikbaarheid. De tickets zijn niet geldig i.c.m.andere acties en/of aanbiedingen. Je dient vooraf jouw bezoek te reserveren. Op jouw e- ticket staat aangegeven hoe je kan reserveren. Toeslag: Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort). Het dragen van badkleding is verplicht op badkledingdag.