Dagje Rotterdam

Havenrondvaart & Miniworld

Ervaar één van de grootste havens ter wereld & ontdek de plek waar een kleine wereld groots is. Kortom, een gezellig dagje uit in Rotterdam met Spido en Miniworld. Koop nu een combi ticket voor slechts 12,50, en kinderen voor 7,95.

Van € 24,95
€ 12,50
  • Ontvang een ticket voor Spido én Miniworld, Rotterdam
  • Van €24,95 voor €12,50 en kindertickets €7,95
  • De tickets zijn geldig t/m 1 maart 2020
  • De tickets kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden
  • Opstapplaats Spido is Willemsplein 85/ melden bij de kassa
  • Spido: reserveren mogelijk voor groepen vanaf 20 personen
  • Check per activiteit de actuele openingstijden op de
    website: www.spido.nl / www.miniworldrotterdam.com

Havenrondvaart Spido

Middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaar je langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Miniatuurwereld Miniworld

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de  Benelux, vlakbij Rotterdam Centraal Station. Hier bevindt zich een wereld in het klein, vol verrassende details en verhalen. Wat ooit begon als een droom van een hobbyist, groeide uit tot een publieksprijswinnende attractie waar jaarlijks ruim 83.000 bezoekers een bijzondere beleving hebben. Ontdek het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam, het bombardement in 1940 en de daaropvolgende wederopbouw. Reis door de haven van Rotterdam en uitgestrekte, typisch Nederlandse landschappen vol verrassende en vaak grappige details.