Barney Dome

The Legends' Farewell Party

Eind 2018 kondigde Barney zijn afscheid als professioneel darter aan. Om zijn afscheid en carrière op gepaste wijze te vieren wordt de Ziggo Dome op zaterdag 8 februari 2020 omgedoopt tot de Barney Dome en is het het decor van een avond vol darts, spektakel, entertainment, muziek en sporthelden van binnen en buitenland.

 

VANAF

€ 43,68

* 8 februari 2020 in Ziggo Dome

* Dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett, Bobby George en meer!

* BN'ers Robin van Persie, Rafael van der Vaart, Soundos, Bobbi Eden en meer!

Dit jaar komt er een einde aan de indrukwekkende profcarriére van Raymond van Barneveld. Op zaerdag 8 februari 2020 speelt Barney zijn allerlaatste wedstrijd als professioneel darter en neemt hij het op tegen dartlegendes, sporthelden en bekende Nederlanders. Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart, Soundos en Bobbi Eden om de strijd aan te gaan in Barney’s allerlaatste en ultieme dartcompetitie.

Daarnaast zorgt een keur van artiesten voor diverse spectaculaire live-optredens. Zo zal Navarone herkenbare opkomst-tunes van de darters live ten gehore brengen.

Verder staat de avond bol van terugblikken naar de afgelopen jaren en indrukwekkende hoogtepunten uit Raymond zijn leven als professioneel darter. Een oranje avontuur, een avond waarin het oranjelegioen massaal achter zijn team staat. Heb jij iets met sport dan mag je deze unieke battle niet missen!